Німецьке консульство в Афганістані штурмували бойовики: з'явилися фото і відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Німецьке консульство в Афганістані штурмували бойовики: з'явилися фото і відео

Німецьке консульство в Афганістані штурмували бойовики: з'явилися фото і відео

Бойовики радикального руху "Талібан" напали на консульство ФРН в Афганістані, направивши начинений вибухівкою автомобіль в будівлю.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Радіо Свобода".
Кількість загиблих в результаті теракту біля посольства Німеччини в афганському Мазарі-Шаріф становить 6 осіб, ще понад 120 отримали поранення. Сили місії підтримки Афганістану під керівництвом НАТО взяли під охорону будівлю консульства.
У МЗС ФРН вже заявили, що серед загиблих громадян Німеччини немає, всі співробітники консульства евакуйовані в безпечне місце.
Від вибуху в будинках по всьому місту вибило вікна.
Як розповів журналістам представник МЗС Німеччини, смертник за кермом замінованого автомобіля врізався в стіну готелю Mazar Hotel, який німецькі дипломати використовували як консульство. Другий потужний вибух прогримів вже всередині будівлі. Після цього на вулиці біля будівлі почалася перестрілка. На місці перебувають військові НАТО і служби безпеки Афганістану, на вулиці біля будівлі консульства йдуть зіткнення.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Санкт-Петербурзі невідомі напали з коктейлями Молотова на бізнес-центр, в якому розташовується так звана "фабрика тролів", що належить кухареві президента Росії Володимира Путіна, рестораторові Євгену Пригожину.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?