Німецькі брати націлилися на рекорди Кличка
Категорія
Спорт
Дата публікації

Німецькі брати націлилися на рекорди Кличка

Німецькі брати націлилися на рекорди Кличка
Джерело:  online.ua

Брати-боксери з Німеччини Денніс і Крістіан Левандовскі зібралися побити рекорди братів Кличків у суперважкому дивізіоні.

ДИВІТЬСЯПівфіналіст Ліги чемпіонів висловив підтримку Кличкові: опубліковано фото
Як повідомляє ONLINE.UA, про це заявив молодший з братів Денніс Левандовскі.
"Ми з братом хочемо стати новими братами Кличками. Мій майбутній суперник - Том Шварц - хороший хлопець, і у нього теж немає поразок. Але титул чемпіона WBO серед молоді - це всього лише проміжний етап, тому що ми з братом хочемо дістатися до самої вершини - як брати Клички", - заявив німецький боксер.
Обидва боксери провели по 9 боїв, в яких здобули по 9 перемог. При цьому Крістіан всі бої виграв нокаутом, а Денніс - 4 з 9-ти.

ДИВІТЬСЯ: Кличко і Тайсон Ф'юрі зійшлися в битві поглядів: опубліковано відео
22-річний Денніс Левандовскі в 10-му бою битиметься за титул молодіжного чемпіона світу WBO в суперважкій вазі. Бій відбудеться 4 червня.
23-річний Крістіан Левандовскі в наступному бою битиметься з німцем Агітом Кабаелем за титул чемпіона Європейського Союзу в суперважкій вазі.

ДИВІТЬСЯ: Тайсон Ф'юрі шокував Кличка своїм пивним животом: опубліковані фото і відео
Нагадаємо, що брати Клички ввійшли в історію як королі суперважкого дивізіону, коли українці володіли чемпіонськими поясами найпрестижніших боксерських організацій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?