Німецькі політики розкритикували Шольца за відсутність поставок зброї в Україну
Категорія
Політика
Дата публікації

Німецькі політики розкритикували Шольца за відсутність поставок зброї в Україну

Німецькі політики розкритикували Шольца за відсутність поставок зброї в Україну
Джерело:  online.ua

Голова комітету Бундестагу з оборони Марі-Агнес Штрак-Ціммерман знову розкритикувала канцлера Олафа Шольца за небажання брати на себе зобов'язання щодо поставок важкого озброєння в Україну.

Джерело: Spiegel

Шольца критикують за позицію по зброї

Голова комітету Бундестагу з оборони Марі-Агнес Штрак-Ціммерман знову розкритикувала канцлера Олафа Шольца і попросила його взяти на себе зобов'язання щодо поставок важкого озброєння в Україну.

Канцлер досі насправді не говорить, чого він хоче, і я дуже шкодую про це. Я просто думаю, що у нас просто немає часу на цю дискусію. Це стосується України, а також про нас у Європі, - сказала вона.

Штрак-Ціммерманн сказала, що їй приємно, що Шольц висловив бажання надати Україні більше грошей, але грошима війни не виграєш, потрібна зброя.

І з цього приводу я хотіла би, щоб федеральний канцлер знову чітко сказав, що гроші є. З іншого боку: Німеччина готова поставити важке озброєння, – додала вона.

Раніше міністр з питань сільського господарства Німеччини Джем Оздемір заявив, що Росія цілеспрямовано атакує сільське господарство в Україні, тому слід збільшити постачання зброї в Україну, щоб запобігти глобальному голоду.

 Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?