Нищук побачив в скандалі зі своїми словами руку Кремля
Категорія
Політика
Дата публікації

Нищук побачив в скандалі зі своїми словами руку Кремля

Нищук побачив в скандалі зі своїми словами руку Кремля
Джерело:  interfax.com.ua

Міністр культури України Євген Нищук вважає, що ситуація навколо його слів про "завезену генетику" жителів Донбасу є добре відпрацьованою кремлівськими пропагандистами історією.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс-Україна.
"Це насправді добре опрацьована історія певних хороших російських пропагандистів, які почали приписувати, що ж він там має на увазі про генетику", - сказав він на брифінгу в Києві в середу.

Читайте також: Скандальн і слова Нищука про генетику: міністр зробив заяву
Міністр вважає, що ця історія почала активно розкручуватися з подачі російських ЗМІ.
"Мене ніхто за всю мою діяльність, в ході якої я на Донбасі неодноразово був з виставами, де я отримав кращу чоловічу роль за роль Єсеніна російською мовою, мене ніхто не може запідозрити в якійсь неповазі або обвинуваченні когось", - зазначив Нищук.
Він ще раз приніс свої вибачення тим, кого могли зачепити його слова, і зазначив, що є абсолютно толерантною людиною і не хотів когось образити.
Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі опубліковано відео вибачень міністра культури Євгена Нищука за слова про "завезену генетику" жителів Донбасу, на кадрах якого міністр попросив не приписувати йому расистських поглядів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?