Ніяка вона не дєвочка: журналіст подав до суду на речницю Зеленського
Категорія
Україна
Дата публікації

Ніяка вона не дєвочка: журналіст подав до суду на речницю Зеленського

Ніяка вона не дєвочка: журналіст подав до суду на речницю Зеленського
Джерело:  online.ua

Журналіст Данило Яневський звернувся до суду з позовом проти речниці президента Юлії Мендель через скандал із його колегами. Про це повідомляє ONILNE.UA з посиланням на Facebook.

За його словами, позову могло б не бути, якщо представниця Володимира Зеленського "не розпускала руки" у відношенні журналістів.

"Розпочав тиждень з доброї справи – подав позов до суду на бездіяльність слідчого по кейсу "дєвочка" Мендель vs журналісти. Ніяка вона не "дєвочка", а посадова особа", - додав Яневський.

Він супроводив повідомлення світлинами зі скаргою. Документ стосується "бездіяльного слідчого", який протягом 8 діб не проінформував про початок досудового розслідування.

Нагадаємо, Яневський раніше звинуватив Мендель у грубому нападі на журналістів та перевищенні службових повноважень.

Як повідомляв ONLINE.UA, Володимир Зеленський стверджує, що репортер Сергій Андрушко, якого Мендель не допустила до президента, поводив себе некоректно. Він пояснив, що журналіст "нападав" та "стрибав" з мікрофоном на тендітну речницю.

Цікаво, що на Юлію Мендель поскаржилися з аналогічних приводів кілька інших представників медіа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?