Ніяких телефонів: Путін підписав ще один резонансний закон
Категорія
Світ
Дата публікації

Ніяких телефонів: Путін підписав ще один резонансний закон

Ніяких телефонів: Путін підписав ще один резонансний закон
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін підписав закон, який забороняє військовослужбовцям користуватися смартфонами на службі, а також повідомляти ЗМІ і розміщувати в інтернеті інформацію про себе і товаришів по службі, передає ONLINE.UA з посиланням на офіційний інтернет-портал правової інформації РФ.

Зазначається, що тепер військовослужбовцям і призваним на військові збори забороняється поширювати в ЗМІ або інтернеті інформацію, яка дозволяє визначити приналежність до Збройних сил Росії, місцезнаходження військових або їхніх товаришів по службі. А також інформацію про діяльність військових або органів військового управління, дані про дислокацію чи передислокацію.

 Також закон забороняє "військовослужбовцям та громадянам, призваним на збори, ... мати при собі електронні вироби побутового призначення, в яких можуть зберігатися або які дозволяють з використанням мережі інтернет поширювати або надавати аудіо-, фото-, відеоматеріали та дані геолокації".

Ця заборона не поширюється тільки на випадки, коли використання телефона необхідне для виконання військовими своїх обов'язків.

Як повідомляв ONLINE.UA, 4 березня президент Росії Володимр Путін підписав указ про призупинення виконання Договору про ліквідацію ракет середньої і малої дальності (ДРСМД).

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?