Ніякого покращення не буде: в Москві зробили нову заяву по Донбасу і Криму
Категорія
Політика
Дата публікації

Ніякого покращення не буде: в Москві зробили нову заяву по Донбасу і Криму

Ніякого покращення не буде: в Москві зробили нову заяву по Донбасу і Криму
Джерело:  online.ua

Російська влада не чекає поліпшення відносин з Україною. У РФ впевнені, що на Донбасі і в Криму з української сторони нібито готуються нові "провокації", в яких Київ "звинуватить" Москву.

Такий прогноз по ситуації в Україні зробила спікерка Ради Федерації Росії Валентина Матвієнко, передає ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

Матвієнко, як і всі представники російської влади, знову звинуватила Захід у тому, що відбувається в Україні. Вона вважає, що основне завдання цього "проекту" - стримування Росії.

Незважаючи на те, що є ряд незаперечних доказів того, що Путін стягнув і привів у бойову готовність російські війська і сотні одиниць важкого озброєння на кордоні України, Матвієнко звинувачує Київ в тому, що там нібито планують "нові провокації" на Донбасі і в Криму.

"Я не виключаю, що до виборів можуть бути ще провокації в Донбасі, на кордоні з Росією, Кримом. Вони будуть робити все, щоб зірвати вибори, або спробувати створити таку жахливу атмосферу в країні, в якій будуть звинувачувати Росію", - заявила Матвієнко.

У зв'язку з цим спікерка Ради Федерації Росії прийшла в висновку, що ніякого поліпшення в російсько-українських відносинах найближчим часом не відбудеться. При цьому вона несподівано додала, що "для Росії дорог український народ, який не має ніякого відношення до влади".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Матвієнко назвала створення Православної церкви України злочином, який може привести до бійні і громадянській війні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?