Нормальний спирт: у Путіна насмішили розповіддю про настоянку бояришника, з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Нормальний спирт: у Путіна насмішили розповіддю про настоянку бояришника, з'явилося відео

Нормальний спирт: у Путіна насмішили розповіддю про настоянку бояришника, з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Голова Ради Федерації Росії Валентина Матвієнко своєрідно прокоментувала  масове отруєння алкогольною настоянкою "Бояришнику" в Іркутську, чим викликала сміх у соцмережах.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в Youtube.
"Настоянка бояришнику медична дійсно продавалася в аптеках, нормальний спирт, вона не шкідлива і люди нею користувалися, купували. І якось у вухах людей, що бояришник, настоянка спиртова, корисна", - сказала вона.
Читайте також: Танці на трупах алкоголіків: акція під посольством Росії розохотила мережу, з'явилися фото
"Придумати такий засіб для ванн з бояришником, і етикетка бояришнику, додати туди метиловий спирт, знаючи, що він убивчий для людини... Ось знайти і засудити їх за навмисне вбивство тих, хто загинув", - додала Матвієнко.


У мережі посміялися над коментарями Матвієнко.
Настоянка «Бояришник» - вона корисна. Нормальний спирт. Люди нею користувалися(с) Я вже хвора на*рін. Бий їх, Валентина, убий їх склянкою. Всіх", - написала блогер Олена Монова.
Тетяна Мех: "Хмари згустилися над творцями сльозогінного газу "Черемуха"!
Матяш Юрій: "Цар хороший, бояришник поганий".

Світлана Владимирова: "Із серії "перевірено на собі"... А тут на - збій трапився, от не перейшла б Валька на елітні напої..."
Як повідомляв ONLINE.UA,  президент Росії Володимир Путін після випадку масового отруєння алкогольною настоянкою "Бояришнику" в Іркутську розпорядився посилити виробництво і продаж подібної продукції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?