"Нормально, з вогником сів": як працівники "Шереметьєво" глузували над трагедією в аеропорту
Категорія
Події
Дата публікації

"Нормально, з вогником сів": як працівники "Шереметьєво" глузували над трагедією в аеропорту

"Нормально, з вогником сів": як працівники "Шереметьєво" глузували над трагедією в аеропорту
Джерело:  online.ua

Користувачів мережі обурило відео із неадекватною реакцією працівників аеропорту "Шереметьєво" на аварійну посадку пасажирського літака Superjet100. Так, дехто знімав на телефон момент посадки літака з камер спостереження, інші – цинічно висміяли жахливу трагедію, передає ONLINE.UA.

Як відомо, 5 травня пасажирський літак, що виконував рейс із Москви до Мурманська, здійснив аварійну посадку в аеропорту "Шереметьєво". Члени екіпажу стверджують, що у корпус лайнера влучила блискавка, це спричинило неполадки в обладнанні літака. Під час посадки авіасудно декілька разів вдарилось о злітно-посадкову смугу. Через це зайнявся хвостовий відсік літака. У масштабній пожежі загинуло 40 пасажирів та 1 член екіпажу. Серед загиблих – 2 дітей.

Трохи згодом в мережу злили відео із дивною реакцією працівників аеропорту "Шереметьєво" на трагедію. В момент трагічної посадки вони цинічно сміялися та коментували інцидент.

"Нормально, з вогником сів",– сказав один із працівників аеропорту під загальний сміх.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що кількість загиблих у авіакатастрофі літака Superjet 100, який слідував з Москви до Мурманська, за останні години не збільшилася і становить 41 людину. Відомо, що серед загиблих є один іноземець – громадянин США Джеремі Брукс. Українців на борту лайнера не було.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?