Нова молода заступник міністра розбурхала соцмережі: з'явилися фото
Категорія
Культура
Дата публікації

Нова молода заступник міністра розбурхала соцмережі: з'явилися фото

Нова молода заступник міністра розбурхала соцмережі: з'явилися фото
Джерело:  rbc.ua

Кабмін призначив заступником міністра енергетики та вугільної промисловості з питань європейської інтеграції 27-річну Наталію Бойко.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РБК-Україна.
"Напрямок, який буде курирувати Наталія - ​​це євроінтеграція, відповідно всі вимоги по Третьому енергопакету, по асоціації з Євросоюзом, - повністю співпрацю з міжнародними партнерами - ЄБРР, Світовим банком, донорами", - сказало джерело видання в міністерстві, додавши, що Бойко також займатиметься енергетичною стратегією Міненерго.
За його словами, пропозицію зайняти пост заступника міністра дівчина отримала від глави Міненерго Ігоря Насалика.

Читайте також: Глава Міненерго ухитрився засмутити і порадувати українців



Наталія Бойко. Фото: Facebook
Довідка: Наталія Бойко є менеджером реформи енергетики в проектному офісі Національної ради реформ під головуванням президента України. Її роль полягає в координаційній, аналітичній і комунікаційній підтримці реформи українського енергетичного сектора.
У 2015 році Бойко була головним консультантом головного департаменту з питань реформ Адміністрації президента, вела аналіз і доопрацювання законопроектів і підготовку аналітичних матеріалів у сфері регулювання ринків нафти і газу та ринку електроенергії.
До 2015 року Бойко працювала у Франкфурті-на-Майні в офісі компанії ERM на посаді консультанта і координатора проектів для міжнародних газовидобувних компаній і фінансових інститутів.
Спеціалізувалася на питаннях в сфері екології, правового регулювання, правил охорони праці і техніки безпеки в Україні - зокрема, в секторі нафти і газу.


Наталія Бойко. Фото: Facebook
Проводила дослідження щодо формування енергетичної політики в Інституті економіки енергетики Токіо; навчалася на юридичному факультеті в Університеті Гумбольдта в Берліні.
Є аспірантом Львівського націоналнього університету імені Івана Франка, в якому в 2011 році отримала диплом магістра з відзнакою.
Відзначимо, що соцмережі неоднозначно сприйняли призначення молодої дівчини на посаду заступника міністра.





Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

величезний резонанс викликало призначення 24-річної красуні Анастасії Дєєвої заступником глави МВС.


Пізніше

спалахнув учний скандал, пов'язаний з публікацією інтимних фото Дєєвої.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?