Нова PlayStation 5: у Sony розкрили деталі випуску довгоочікуваної консолі
Категорія
Технології
Дата публікації

Нова PlayStation 5: у Sony розкрили деталі випуску довгоочікуваної консолі

Нова PlayStation 5: у Sony розкрили деталі випуску довгоочікуваної консолі
Джерело:  online.ua

Японська компанія Sony запланувала випуск консолі нового покоління PlayStation 5 наприкінці 2020 року - до різдвяного сезону. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційні дані.

За інформацією видання Wired, новий ігровий прилад отримає нові потужності, апаратне трасування променів, оновлену систему установки ігор, а також новий контролер. Останній наразі не має власної назви.

Згадана система надає користувачеві можливість вибіркової установки контенту. Наприклад, геймеру не потрібно встановлювати мультиплеєрний модуль, якщо його цікавить лише соло-проходження.

Новий геймпад може похвалитися адаптивними тригерами. Йдеться про ситуативну вимогу по-різному натискати на клавіші L2 та R2. Також різною стане вібрація, яка потрапить у залежність від обставин героя у грі.

PlayStation 5 зможе комфортно використовувати SSD, а обсяг дисків досягне 100 гігабайтів інформації.

Наразі відомо, що нова консоль матиме ексклюзивну гру. Її назва ще оголошена. Розробкою займаються фахівці студії Bluepoint. Вони відзначилися випуском Shadow of the Colossus.

Як повідомляв ONLINE.UA, корпорація Xiaomi анонсувала компактний масажер для голови. Новий пристрій, який допоможе розслабитися, отримав назву Mini Head Massager.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?