Нова погоня зі стріляниною в Києві: з'явилося відео затриманого
Категорія
Україна
Дата публікації

Нова погоня зі стріляниною в Києві: з'явилося відео затриманого

Нова погоня зі стріляниною в Києві: з'явилося відео затриманого
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося відео, на якому видно, як чоловік намагався втекти з місця скоєння правопорушення, створюючи загрозу оточуючим. Після неодноразових наказів про зупинення  патрульні застосували зброю  для пошкодження авто.


Відео на своєму Youtube-каналі опублікувало МВС України, передає ONLINE.UA.
Нагадаємо, вранці 1 березня на вулиці Саперно-Слобідській у Києві патрульні помітили чорний автомобіль Honda Civic, який стояв під шляхопроводом і порушував ПДР. Після стуку у вікно з машини вийшов чоловік з яскраво вираженими ознаками алкогольного сп'яніння. Побачивши патрульних, чоловік сів за кермо і спробував втекти від переслідування, не один раз піддавши життя інших водіїв небезпеці.




На чоловіка складено протоколи за статтями про водіння в стані алкогольного сп'яніння вдруге за рік, злісну непокору, невиконання вимог про зупинку, стоянку в недозволеному місці та непред'явлення документів. Також патрульні оформили заяву про опір правоохоронним органам.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?