"Нова пошта" перестала надавати одну з популярних послуг - ЗМІ
Категорія
Україна
Дата публікації

"Нова пошта" перестала надавати одну з популярних послуг - ЗМІ

"Нова пошта" перестала надавати одну з популярних послуг - ЗМІ
Джерело:  NV

Компанія "Нова пошта" перестала працювати з готівковими платежами при адресній доставці. Ця послуга була скасована 19 березня.

Про це повідомили учасники роздрібного ринку, передає ONLINE.UA з посиланням на НВ.

Читайте також: Обшуки на "Новій пошті": стали відомі результати

Відзначається, що відтепер кур'єри "Нової пошти" при адресній доставці посилок не зможуть брати готівкою платіж. Є інформація, що компанія планує перевести цю послугу в систему безготівкового розрахунку через онлайн-сервіс.

У компанії "Нова пошта" не підтвердили, але і не спростували нововведення. При цьому на питання про зміну переліку послуг в "Новій пошті" анонсували введення нових сервісів, за допомогою яких клієнти зможуть проводити фінансові операції через мобільний додаток або через особистий кабінет на сайті компанії.

Терміни запуску нового сервісу поки не називаються. До цього моменту клієнти компанії зможуть замовляти адресну доставку посилок кур'єром тільки по повній передоплаті послуг компанії.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в офісах "Нової поштою" у багатьох містах України були проведені обшуки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?