Нова Пошта планує відкрити 50 відділень у Польщі до кінця червня
Категорія
Економіка
Дата публікації

Нова Пошта планує відкрити 50 відділень у Польщі до кінця червня

Нова Пошта планує відкрити 50 відділень у Польщі до кінця червня
Джерело:  online.ua

Українська компанія Нова пошта планує суттєво розширити кількість своїх відділень у Польщі, відкривши там 50 відділень вже до кінця червня.

Джерело: Інтерфакс-Україна

Зростання кількості відділень Нової Пошти у Польщі

Nova Post Polska, за повідомленням СЕО компанії Дмитра Вергуна, планує відкрити 10 відділень у Польщі, збільшивши загальну кількість відділень у країні до 30.

Він заявив, що відділення зокрема будуть відкриті у таких містах як Ольштин, Радом, Кельце, Ополе, Ченстхова, Бєльсько-Б’яла та деяких інших.

Вергун анонсував відкриття відділень в населених пунктах Єленя-Гура та Білосток 27 березня.

СЕО Нової пошти також заявив про амбіції Nova Post Polska охопити усі 16 воєводств країни, відкривши до кінця червня 50 відділень на території країни.

Згідно з планами, до кінця червня в Польщі буде 50 відділень, а до кінця року ми можемо вийти на ще більшу кількість, — повідомив він.

Зокрема, за його словами, у середньостроковій перспективі у Варшаві відкриється близько 10 відділень, а до кінця року їх кількість зросте до 15.

Нова Пошта поза Україною

Українська компанія Нова Пошта вийшла на міжнародний ринок.

Станом на жовтень минулого року у країні було відкрито 2 відділення — у Варшаві та Кракові.

Наразі у Варшаві працює 6 відділень. Загалом із 3 жовтня 2022 року компанія запустила 20 відділень, зокрема у Кракові, Гданську, Познані, Лодзі, Любліні, Ряшиві, Катовіце та отримала документ, який надає

Новій Пошті офіційний статус поштового оператора в Польщі.

8 лютого Нова Пошта повідомила про відкриття першого відділення у Литві. За заявою компанії, відкриття відбудеться вже з середини березня.
Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?