«Нова пошта» тестує нові відділення – з примірочними
Категорія
Економіка
Дата публікації

«Нова пошта» тестує нові відділення – з примірочними

«Нова пошта» тестує нові відділення – з примірочними
Джерело:  ain.ua

Компанія «Нова пошта», яка є одним з лідерів на ринку експрес-доставки товарів, оголосила про плани відкрити відділення нового формату – з примірочними та зонами самообслуговування. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на AIN.

За інформацією представників компанії, найближчим часом розпочне роботу перше таке відділення – №285 у Києві. Після бета-тестування буде вирішено, що у новому форматі потребує удосконалення.

Як передбачається, нові відділення «Нової пошти» отримають такі зміни:

  1. З’явиться примірочна з дзеркалом, пуфом та розетками, де клієнти зможуть приміряти придбаний одяг чи взуття та перевірити електронні пристрої.

  2. У зоні самообслуговування клієнти матимуть можливість самостійно упакувати і оформити товар, підібрати потрібну упаковку, створити експрес-накладну в мобільному додатку, надрукувати наклейку і залишити посилку в зоні drop-off.

  3. Зона drop-off – це спеціальна зона, де клієнти зможуть залишати упаковану та оформлену онлайн посилку, звідки оператор відділення її забере для відправки;

  4. У зоні експрес-видачі з’явиться можливість оплатити посилки через мобільний додаток чи картку і швидко забрати їх в спеціальній зоні.

  5. З’являться окремі зони для тих, хто відправляє, і тих хто отримує посилку.

У компанії не повідомили, коли очікувати масової появи нових відділень. Очевидно, до цього часу пройде, як мінімум, кілька місяців.

Нагадаємо, що сьогодні стало відомо, що українцям дозволять їздити без віз в ще одну екзотичну країну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?