Нова робоча поїздка Зеленського: стала відома мета
Категорія
Політика
Дата публікації

Нова робоча поїздка Зеленського: стала відома мета

Нова робоча поїздка Зеленського: стала відома мета
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський у п'ятницю, 1 листопада, здійснить офіційну робочу поїздку до Тернопільської області. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Офіс президента України.

За даними пресслужби, державний лідер братиме участь у серії різноманітних заходів.

"У Тернополі глава держави візьме участь у нараді з питань розвитку спиртової галузі України та представить новопризначеного голову Тернопільської обласної державної адміністрації", - зазначив ОПУ.

Окрім того, на Зеленського чекають у місцевій школі, де протягом 1918-1919 знаходився уряд Західноукраїнської народної республіки.

Президент відвідає місце спорудження Центру веслування та водних видів спорту "Водна арена Тернопіль".

Слід зазначити, Володимир Зеленський на регулярній основі здійснює робочі поїздки в українські регіони від початку своєї президентської каденції.

Як повідомляв ONLINE.UA, очільник Офісу президента Андрій Богдан назвав речі, які засмучують Зеленського. За його словами, державний лідер бачить весь негатив, який на нього виливається в інтернеті та завдяки медіа. Він утомився, але не у безпосередньому зв'язку з роботою, а саме через цей бруд.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?