Нова теорія змови про події в Білорусі - оскароносний режисер шокував звинуваченнями
Категорія
Світ
Дата публікації

Нова теорія змови про події в Білорусі - оскароносний режисер шокував звинуваченнями

Нова теорія змови про події в Білорусі - оскароносний режисер шокував звинуваченнями
Джерело:  online.ua

Протести в Білорусі збирають тисячі людей у, ймовірно, будь-якому місті республіки, однак не всі вірять власним очам при перегляді світлин. Російський режисер Нікіта Міхалков стверджує, що помітив комп'ютерну графіку на зображеннях з мітингу в Мінську. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Youtube-канал.

За словами оскароносного режисера, він говорить із впевненістю "як професіонал".

"Ось бачите цю світлину? Яке море людей, подивіться! А тепер зверніть увагу на просвіт у перших рядів, між один одним і між ногами. Не може бути, щоб така кількість людей давало б такий просвіт. Його не може бути, там повинно бути все забито другим, третім, п'ятим рядом внизу. Бачите, його немає? Це чиста, абсолютно комп'ютерна графіка", - наголосив Міхалков.

Для демонстрації свого уважного погляду він навів кадри, які отримав Telegram-канал Nexta - це медіа, що активно висвітлює протести й відомо антиурядовою позицією.

"Подивіться, як (майдан) заповнений під час демонстрацій. Ну ви бачите, що навіть скляний купол фонтану заповнений людьми? Це неможливо", - додав режисер.

Що цікаво, він у ролику користується фотошопною версією світлини, оскільки оригінал від Nexta виглядає інакше.

Водночас Міхалков виступав у підтримку протестувальників, які мають право висловити невдоволення через 80% Олександра Лукашенка на виборах президента.

Нагадаємо, протести спалахнули по всій Білорусі з 9 серпня, коли ЦВК оголосила підсумки голосування.

Як повідомляв ONLINE.UA, представники країн Євросоюзу у понеділок, 21 вересня, зібралися на планову зустріч для обговорення санкцій проти режиму Олександра Лукашенка. Дипломати несподівано не змогли ухвалити спільного рішення щодо реакції на жорстоку політику частково визнаного президента.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?