Нове відео інциденту з Чорновол і блокадниками наробило шуму
Категорія
Події
Дата публікації

Нове відео інциденту з Чорновол і блокадниками наробило шуму

Нове відео інциденту з Чорновол і блокадниками наробило шуму

У мережі з'явилося нове відео інциденту, який стався між народним депутатом Тетяною Чорновол і учасниками блокади Донбасу.
Ролик був знятий і опублікований журналістом Андрієм Дзиндзею, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.
"Ось відео, зняте мною на редуті з іншого боку подій. Очевидно, будь-який натяк на об'єктивне висвітлення подій може завдати шкоди блокаді, тому при першому натяку на діалог Парасюк (один з активних учасників блокади, позафракційний нардеп Володимир Парасюк - Ред.) починає істерити про провокації і розпускати руки", - заявив він.
Читайте також: Блокада Донбас у: активісти закидали нардепа яйцями, з'явилося відео
Журналіст додав: "Усе, що вам потрібно знати про учасників блокади - на відео: 30 дорослих чоловіків не можуть аргументувати свою позицію настільки, що залишаються тільки кричалки і яйця".
"30 дорослих чоловіків не можуть гідно аргументувати свою позицію лише одній (!) жінці. Зверніть увагу: на передньому плані п'ять-шість цілком нормальних чоловіків, з якими можна було б вести діалог, а за їх спинами, класично з прихованими обличчями, щоб не потрапити в кадр - справжня тітушня, інакше просто не назвеш", - зазначив він.
Також Дзиндзя додав, що йому "дуже прикро, що саме останні рулять банкетом, прикриваючись ветеранами".



Тим часом публікація цього ролика викликала бурхливу перепалку в соціальних мережах.











Як повідомляв ONLINE.UA, після інциденту між Тетяною Чорновол і учасниками блокади Донбасу поліція відкрила кримінальне провадження.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?