Нове відео з Донбасу, зруйнованого бойовиками, вразило соцмережі
Категорія
Події
Дата публікації

Нове відео з Донбасу, зруйнованого бойовиками, вразило соцмережі

Нове відео з Донбасу, зруйнованого бойовиками, вразило соцмережі
Джерело:  online.ua

У мережі здивувалися відео, знятому на окупованому Донбасі, на кадрах якого показані руйнування, влаштовані бойовиками так званої ЛНР, і нелюдські комунальні умови, в яких доводиться виживати місцевим жителям.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста Дениса Казанського.
«Журналісти Радіо Свобода зняли цікавий матеріал про те, як сьогодні живуть люди в Стаханові, Брянці та Первомайську, які знаходяться під контролем бойовиків ЛНР. У будинках немає опалення, труби промерзають і тріскаються, каналізація затоплює підвали, комунальне господарство повністю розвалено. У квартирах люди гріються електрообігрівачами, а деякі встановлюють буржуйки», - пише Казанський.
«Винні в даному випадку не тільки сепаратисти. Розвал комунального господарства в Стаханові, Брянці та прилеглих до них містах настав ще до війни, завдяки «міцним господарникам» з Партії регіонів, які управляли цими містами. Місцеві ЗМІ багато раз піднімали ці проблеми, але на ситуацію це так і не вплинуло. Зрозуміло, після приходу ЛНР і краху економіки все стало ще гірше», - продовжив Казанський в своєму блозі.

Читайте також: Всю суть того, що ДНР зробила з Донбасом, показали одним фото
«Криворукі м..аки, які не могли полагодити труби, щоб в під'їзди з підвалів не текло го ... о, вирішили, що зможуть побудувати цілу республіку. Кінець виявився трохи передбачуваний», - додав журналіст.



Ivan Ivanov: Денис неправий, вони не "криворукі ...даки, які не могли полагодити труби", а досвідчені злодії. І не тільки з ПР.


Петро Пор: Вони так само жили і до днр лнр.


Тетяна Маліч: Центральне опалення скасували в Стаханові ще в 2008 р





Як повідомляв ONLINE.UA,

в мережі з'явилася добірка фотографій з окупованих бойовиками ДНР і ЛНР територій Донбасу, які демонструють сутність цих псевдореспублік

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?