Нове загострення у зоні АТО: серед українських військових є поранені
Категорія
Події
Дата публікації

Нове загострення у зоні АТО: серед українських військових є поранені

Нове загострення у зоні АТО: серед українських військових є поранені

Протягом неділі, 26 березня, бойовики влаштували 50 обстрілів, причому багато з них велися використанням важкого озброєння; поранення отримали четверо українських воїнів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.
Так, на Маріупольському напрямку бойовики обстріляли позиції морських піхотинців під Водяним з артилерійських систем калібру 122 мм. Опорні пункти біля Гнутово і Водяного обстрілювали з мінометів 120 і 82 калібру.
За захисникам Лебединського били з 120 мм мінометів, а танки обстрілювали наших бійців в Новотроїцькому та Широкіно, пізніше до обстрілу підключилися і снайпери.
Читайте також: Падіння військового вертольоту на Донбасі: з'явилися дані щодо загиблих і фото
На Донецькому напрямку захисників Троїцького обстрілювали артилерійські системи калібру 152 мм, а також міномети 120 і 82 мм.
Опорні пункти поблизу Авдіївки та Луганського з 120 мм мінометів. З гранатометів і великокаліберних кулеметів обстрілювали захисників Верхньоторецької, Троїцького, Авдіївки та Луганської.
На Луганському напрямку окупанти вели вогонь з протитанкових ракетних комплексів і стрілецької зброї в районі Новозвановки.
Як повідомляв ONLINE.UA раніше в штабі АТО повідомили, що протягом 25 березня бойовики влаштували 81 обстріл наших воїнів, поранення отримали 8 бійців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?