Нові фото Путіна викликали гнів і жарти в мережі
Категорія
Світ
Дата публікації

Нові фото Путіна викликали гнів і жарти в мережі

Нові фото Путіна викликали гнів і жарти в мережі
Джерело:  kp.ru

У РосЗМІ поширили інформацію про нібито велику популярність в Японії перекидних календарів на 2017 рік з зображенням президента РФ Володимира Путіна, що викликало хвилю сарказму у користувачів мережі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Комсомольську правду".
Календарі "ВВП Putin" в двох форматах і вісьмома мовами випускає поліграфічна компанія "Мідний Вершник" в Санкт-Петербурзі, на обкладинці російський президент зображений в темних окулярах, а всередині і рибалить, і займається дзюдо, і обіймає цуценя породи акіта-іну.
Так, за інформацією РосЗМІ, напередодні візиту Путіна до Японії календарі з його фото займають третє і четверте місця в списку продажів серед трьох з половиною тисячі найменувань.



У мережі поіронізували над такою інформацією і припустили, що, якщо вона і достовірна, жителі Японії таким чином хочуть повернути Курильські острови.
виноград: "Брехня, авторитетні соціологічні служби Японії повідомляють, що Путен і зображення з ним на 2675 місці з 3500 найменувань".
Миша Антонов: "США скинули на японців ядерні бомби. Як би при президенті Х.Клінтон вони цього не повторили, дивлячись на дружбу РФ і Японії".


NEA: "На першому другому місці календарі з порномоделями".
Емілія Третьякова: "Дуже вже їм хочеться Курили назад отримати, проте".
Втачать: "Там ще використані жіночі труси йдуть на ура".
Маруся Ікоркіна: "підлизуються через Курили :)".
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі висміяли костюм президента РФ Володимира Путіна, який явно йому завеликий.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?