Нові подробиці смерті Прінса: поліція опублікувала документи
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Нові подробиці смерті Прінса: поліція опублікувала документи

Нові подробиці смерті Прінса: поліція опублікувала документи
Джерело:  Associated Press

Поліція опублікувала документи, які мають відношення до розслідування обставин смерті американського виконавця Прінса, тіло якого знайшли 21 квітня минулого року.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Associated Press.

Так, згідно з оприлюдненими матеріалами, музикант був на прийомі у лікаря за кілька днів до смерті. Лікар виписав виконавцю оксикодон (напівсинтетичний опіоїд, який використовують як знеболюче) на ім'я його друга Кірка Джонсона "для захисту особистого життя Прінса".

Читайте також: Нові подробиці смерті Прінса: знайдена передсмертна записка

Видання пише, що слідству не вдалося встановити, де Прінс дістав опіоїдний анальгетик фентаніл, передозування яким стало причиною смерті. Оборот цього препарату в США знаходиться під федеральним контролем.

Також повідомляється, що в будинку музиканта було виявлено безліч різних ліків, в тому числі опіоїдів, виписаних на ім'я Джонсона. За версією поліції, співак страждав від наркотичної залежності.

Як повідомляв ONLINE.UA, в будинку Прінса, тіло якого знайшли 21 квітня, було знайдено сильнодіючий опіат з етикетами, на яких був вказаний інший препарат.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?