Нові провокації бойовиків на Донбасі: у штабі АТО повідомили подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Нові провокації бойовиків на Донбасі: у штабі АТО повідомили подробиці

Нові провокації бойовиків на Донбасі: у штабі АТО повідомили подробиці
Джерело:  online.ua

Бойовики так званої ДНР пішли на чергову провокацію бійців АТО на Донбасі, щоб спровокувати їх під час режиму тиші", про який 29 березня домовилися в рамках засідання трехконтактной групи в Мінську.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.
Читайте також: У Генштабі розповіли про патріотизм молодих бійців АТО: соцмережі у захопленні
"На одному з будинків населеного пункту Саханка, що розташований на тимчасово непідконтрольній Україні території, ворог, піднявши прапор нашої держави, зі стрілецької зброї обстрілював морських піхотинців поруч Широкиного", - сказано у заяві штабу.
Згідно з повідомленням штабу, бойовики на протяг 2 квітня 15 раз порушували домовленості про припинення вогню.
"Найбільшу активність противник проявляв на Маріупольському напрямку. З мінометів калібру 120мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї ворог вів вогонь по позиціям морських піхотинців в районі Павлополя. З гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї обстрілював захисників Водяного", - повідомляють у зведенні.

Повідомляється, що українські бійці вогонь у відповідь не відкривали. Протягом доби в зоні АТО був поранений один воїн.


"На Донецькому напрямку найбільша кількість обстрілів була зафіксована під Авдіївкою, захисників якої ворог накривав вогнем мінометів калібру 82мм, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Зі станкового протитанкового гранатомету противник вів вогонь по позиціям поблизу Новоселівки другої. З ручного протитанкового гранатомету обстрілював опорні пункти в районі Зайцевого. На Луганському напрямку, з автоматичних гранатометів ворог вів по позиціям поруч населеного пункту Кримське.", - резюмували в штабе АТО.


Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні стало відомо, що у дніпровському госпіталі помер український військовий, поранений біля Маріїнки півмісяця тому.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?