Нові санкції США торкнуться 200 фізичних та юридичних осіб з РФ — WSJ
Категорія
Політика
Дата публікації

Нові санкції США торкнуться 200 фізичних та юридичних осіб з РФ — WSJ

Нові санкції США торкнуться 200 фізичних та юридичних осіб з РФ — WSJ
Джерело:  online.ua

За інформацією американських журналістів, США вже цього тижня мають намір оголосити про нові санкції проти 200 фізичних та юридичних осіб з РФ за розв'язану Кремлем війну проти України. 

Джерело:  The Wall Street Journal

Що відомо про нові санкції США проти РФ 

Зазначається, що до списку санкцій США будуть внесені губернатори та члени сімей російських чиновників.

За інформацією видання,

Обмежувальні заходи будуть введені проти компаній військово-промислового комплексу, підприємств, які займаються виробництвом супутніх матеріалів, технологічних фірм, а також мереж, які задіяні в обході санкцій.

Очікується, що Міністерство фінансів США представить оновлений список санкцій по РФ цього тижня.

При цьому, за інформацією видання PAP, голова Об'єднаного комітету начальників штабів армії США, генерал Марк Міллі періодично спілкується з начальником Генштабу РФ Валерієм Герасимовим для деескалації ситуації навколо війни в Україні.

За словами речника Об'єднаного комітету начальників штабів США полковник Дейва Батлера, Міллі регулярно веде переговори з Герасимовим, щоб залишати канал зв'язку між Вашингтоном та Кремлем відкритим.

У ситуації коли така потужна нація вирішує вторгнутись в іншу суверенну країну, немає жодної мови про спільну мову. Єдине, про що ми погоджуємося, це залишати лінію зв'язку відкритою. Коли конфлікт загострюється, ми можемо телефонувати один одному і намагатися деескалувати ситуацію. Ми представляємо свою точку зору, а вони свою, і принаймні ми ведемо розмову, - підкреслив Батлер.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?