Нові великі втрати: в Міноборони шокували інформацією
Категорія
Події
Дата публікації

Нові великі втрати: в Міноборони шокували інформацією

Нові великі втрати: в Міноборони шокували інформацією
Джерело:  Укрінформ

За добу 12 вересня в ході бойових дій на Донбасі загинуло троє військовослужбовців Збройних сил України, ще 15 поранені, один зник безвісти.
Про це заявив прес-секретар Міністерства оборони України з питань АТО полковник Олександр Мотузяник на брифінгу в Києві, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.
"За минулу добу в результаті бойових дій троє українських військовослужбовців загинули, 15 були поранені, один військовослужбовець пропав без вісті. Висловлюємо співчуття родичам і близьким загиблих воїнів", - сказав Мотузяник.
Як пояснив прес-секретар Міноборони, двоє військовослужбовців загинули в ході бою під Станицею Луганською, ще один боєць АТО загинув в артилерійському обстрілі в районі Чермалик, де бойовики так званої ДНР стріляли з озброєння 122 мм калібру.
Нагадаємо, раніше було відомо про двох загиблих, 15 поранених і одного зниклого бійця АТО.
Як повідомляв ONLINE.UA, перша інформація про загиблих у бою під Станицею Луганською військових з'явилася ввечері 12 вересня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?