Нові втрати в зоні АТО: українцям повідомили сумні подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Нові втрати в зоні АТО: українцям повідомили сумні подробиці

Нові втрати в зоні АТО: українцям повідомили сумні подробиці

За минулу добу в зоні АТО на Донбасі бойовики влаштували 60 обстрілів позицій українських військових, в результаті троє бійців отримали поранення, один загинув.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.
На Маріупольському напрямку терористи з мінометів обстріляли Широкіно, Мар'їнку, Славне і Водяне, з гранатометів і стрілецької зброї - Гнутово, Талаківку, Широкіно, Павлопіль і Старогнатівку.
По Новомихайлівці і Славному також вівся вогонь з БМП (бойової машини піхоти), Красногорівку обстрілював снайпер.


Читайте також: Стала відома історія пропажі та загибелі трьох бійців АТО

На Донецькому напрямку окупаційні війська зі 122-міліметрової артилерії вели вогонь по Луганському, з мінометів – по Кам'янці, Миронівському, Зайцево та Авдіївці. З гранатометів і стрілецької зброї били по Майорску, Зайцево, Новоселівці Другий, Авдіївці, Крутій Балці, Новгородському. По Троїцькому також стріляли з БМП.


На Луганському напрямку з 152-міліметрових артилерії бойовики стріляли по Новозванівці, а з мінометів – по Новотошківці. З протитанкових ракетних комплексів терористи обстрілювали Кримське і Новоалександровку, а з гранатометів і стрілецької зброї - Горіхово і Лобачево.


По Станиці Луганській також вів вогонь снайпер.


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  в мережі з'явилися подробиці щодо трьох морпіхів, котрі загинули в районі Маріуполя.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?