Новим тимчасовим очільником "Укрзалізниці" стане Євген Лященко
Категорія
Україна
Дата публікації

Новим тимчасовим очільником "Укрзалізниці" стане Євген Лященко

Новим тимчасовим очільником "Укрзалізниці" стане Євген Лященко
Джерело:  online.ua

Член правління "Укрзалізниці" Орест Логунов повідомив, що відтепер “Укрзалізницю” тимчасово очолюватиме Євген Лященко.

Джерело: Орест Лагунов у Facebook

Новий голова Укрзалізниці

Як стало відомо, обов’язки очільника “Укрзалізниці” виконуватиме член правління Євген Лященко.

На коментар у Facebook про те, чи на часі відхід у відставку Камишіна і пошук йому вдалої заміни, член правління “Укрзалізниці” Орест Лагунов відповів, що Лященко обійме цю посаду, адже, за його словами, він – потужний кандидат.

Виконувати обов’язки буде Євген Лященко – він потужний, із високим ступенем довіри, – сказав Лагунов.

Лагунов виклав пост-прощання з ексголовою УЗ Олександром Камишіним, повідомивши, що для нього було честю працювати з ним в команді.

Прямі прозорі договори із світовими і локальними виробниками, жодної зупинки залізниці по дизпаливу незважаючи на війну, мільйони евакуйованих людей та #залізна_дипломатія – це великою мірою здобутки команди, яку він створив, – сказав Лагунов

Відомо, що раніше Лященко займався фінансовими питаннями компанії. Крім того, він був фінансовим директором, а згодом директором холдингу «Медіа Групи Україна», що входила до інвестиційної групи SCM Ріната Ахметова.

Відставка ексголови УЗ

Ми вже повідомляли, що 27 лютого заявив про відставку Олександр Камишін. Як зазначається, причиною відставки стали плани переїхати до ЄС для відкриття там євроінтеграційного офісу “Укрзалізниці”.

Камишін пішов, за його словами, “зі спокійним серцем”, подякувавши президенту Зеленському та віце-прем’єру Кубракову за гідну оцінку його роботи.

Також Камишін висловив вдячність своїй команді, яких назвав “справжніми залізними людьми”.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?