Новинський заявив, що Європі потрібен альтернативний погляд на Україну
Категорія
Політика
Дата публікації

Новинський заявив, що Європі потрібен альтернативний погляд на Україну

Новинський заявив, що Європі потрібен альтернативний погляд на Україну

Нардеп Вадим Новинський заявив, що став членом української делегації в ПАРЄ, щоб Європа могла почути альтернативну точку зору про Україну.
Про це народний депутат від Опозиційного блоку написав на своїй сторінці в  Facebook.
"Я став членом української парламентської делегації в Парламентській Асамблеї Ради Європи за дорученням нашої фракції партії Опозиційний блок. Фракція довірила мені можливість представляти український парламент в Асамблеї Ради Європи з простою і в той же час дуже важливою метою - парламентарії більш ніж 50 країн світу повинні почути альтернативну точку зору про те, що відбувається в Україні. Що ще важливіше, участь в делегації в ПАРЄ - це не тільки можливість для озвучування позиції, але і можливість для обговорення того, що відбувається в режимі реального часу, вироблення рішень, що визначають думку "Великої Європи" і її партнерів", - заявив Новинський.
Він також зазначив, що проводить багато міжнародних зустрічей з колегами-парламентарями з різних країн Європи, часто обмінюється думками, інформацією, оцінками того, що відбувається. І, на його думку, логічним було доповнити цю альтернативну дипломатію настільки шанованим політичним та комунікаційним майданчиком як ПАРЄ.
"Так, я розумію, що резолюції ПАРЄ мають рекомендаційний характер і не завжди виконуються - як, наприклад, Україна не виконує резолюцію ПАРЄ від 27 січня 2015 року, згідно з якою Київ зобов'язаний відновити соціальні виплати для жителів територій, що знаходяться сьогодні під контролем невизнаних "республік" (так званих "ДНР-ЛНР", - ред.). Але сама постановка питання, сама можливість прориву інформаційної блокади і можливість озвучувати альтернативну точку зору, альтернативну думку - вкрай важливі", - висловився Новинський.
Депутат зазначив, що його включення до складу парламентської делегації викликало "бурхливу" реакцію у політичних опонентів, однак, з його точки зору, це означає, що його політична сила все робить правильно, і "караван" йде далі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?