Новий альбом "Океану Ельзи" вже з'явився в мережі: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Новий альбом "Океану Ельзи" вже з'явився в мережі: опубліковано відео

Новий альбом "Океану Ельзи" вже з'явився в мережі: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Українська рок-група "Океан Ельзы", яка сьогодні, 19 травня, презентувала довгоочікуваний дев'ятий студійний альбом "Без меж", виклала в мережу аудіо композицій.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт гурту.
Нагадаємо, загалом до альбому увійшли 11 композицій. Серед них вже відомі слухачам - "Не твоя війна", "Життя почінається знов", "Мить" і "Не йди".
Відзначимо, вперше за весь час гурт зняв відео на 4 сингли нового альбому ще до релізу.
Автор музики і слів пісень нового альбому - Святослав Вакарчук. Також він разом з гітаристом групи Володимиром Опсеницею і давнім партнером групи Віталієм Телезіним став співпродюсером нової платівки гурту. "Альбом "Без меж" можна назвати еклектичним як з музичної точки зору, так і з ліричної, текстової. До нього увійшли романтичні композиції, що мають основою любовну лірику, і кілька пісень, що мають соціальний підтекст", - написав Вакарчук.
Робота над новим матеріалом тривала майже півтора року з невеликими перервами. Альбом записаний на київській "Студії 211".
Реліз альбому на CD відбудеться 28 травня. Першими придбати новий альбом на механічному носії зможуть глядачі концерту "Світового туру Океану Ельзи" в Дніпропетровську на "Дніпро-Арені". У торгових мережах диск з'явиться з 4 червня.


Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі з'явилося відео двох нових пісень української рок-групи "Океан Ельзи", "Сонце" і "Осінь", прем'єра яких відбулася на безкоштовному концерті в Маріуполі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?