Новий додаток Google дасть змогу заробляти користувачам мережі
Категорія
Технології
Дата публікації

Новий додаток Google дасть змогу заробляти користувачам мережі

Новий додаток Google дасть змогу заробляти користувачам мережі
Джерело:  online.ua

Попри численні скандали та звинувачення компанія Google не забуває тішити користувачів мережі новими проєктами та розробками. Так, цього разу стало відомо, що технологічний гігант розробив цікавий та корисний додаток, який отримав назву Task Mate. З його допомогою користувачі мережі будуть виконувати завдання, за які вони отримають бонуси, які можна перевести в готівку. Наразі робота над новим додатком перебуває на стадії закритого бета-тестування. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на Gsmarena.

"Користувачам пропонують пройти опитування щодо недавніх покупок чи досвід використання продуктів Google (Gmail, Google Assistant і YouTube). В обмін на відповіді на ці питання користувачі отримують бонуси в Google Play, які можна використовувати для оплати додатків або підписок Play Store", — йдеться в повідомленні видання.

Окрім того, додаток пропонує користувачам виконувати більш складні завдання в обмін на винагороду, яку можна буде перевести в готівку. Варто звернути увагу на те, що поки додаток доступний тільки в Індії. Користувачів можуть попросити сфотографувати найближчий ресторан, відповісти на питання для опитування та перевірки перекладів з англійської мови на хінді тощо.

Також наголошується, що існують "польові" і "сидячі" завдання, останні можна виконувати вдома.

"Користувачі можуть отримувати винагороду, записуючи пропозиції або розшифровуючи пропозиції – це має допомогти Google зрозуміти нюанси вимови індійських носіїв англійської мови", – пише видання.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Google приголомшила світ сміливими планами — її керівництво заявило про те, що планує побудувати власне місто. Усі цікаві та важливі подробиці можна знайти в нашому новому матеріалі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?