Новий голова МЗС озвучив свої "плани захоплення світу" - 5 пунктів
Категорія
Політика
Дата публікації

Новий голова МЗС озвучив свої "плани захоплення світу" - 5 пунктів

Новий голова МЗС озвучив свої "плани захоплення світу" - 5 пунктів
Джерело:  online.ua

Новий міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, якого призначили напередодні, 4 березня, назвав головні 5 напрямків своєї роботи. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його сторінку у Facebook.

За його словами, головним залишається незмінний курс України в НАТО, Євросоюз.

Першим пунктом дипломат назвав мир і територіальну цілісність України. Другим - "економічну дипломатію", яка сконцентрується на торгівлі, інвестиціях, розвитку промисловості.

"Особливо великі можливості бачу у Південно-Східній Азії, але й інші частини світу не забуватимемо. Там, де є можливості для українського бізнесу, працюватиме і українська дипломатія", - пояснив Кулеба.

Третій пункт його програми — так звана публічна дипломатія, щоб "світ нами захоплювався і бачив нас не лише як жертву агресії, а й привабливу країну можливостей".

Також очільник МЗС наголосив на необхідності підтримки океану під назвою "Україна", де кожен громадянин є окремою краплею — українці повинні розуміти, що держава їх захищає незалежно від місцеперебування.

Фінальна теза Кулеба — робота для того, щоб українці не розривали контакти із батьківщиною.

"Аби мотивувати кожного, хто хотів би повернутися додому. Аби надихати кожного, хто готовий бути адвокатом України в країні свого проживання", - додав міністр.

Свою публікацією він супроводив світлиною із написом - "Плани захоплення світу: щоб світ захоплювався Україною".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Дмитро Кулеба працював на посаді віцепрем'єра з питань євро- та євроатлантичної інтеграції. Оприлюднено весь склад нового Кабінету міністрів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?