Новий хіт вже тут: Макс Барських презентував яскравий кліп на пісню "Лей, не жалей"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Новий хіт вже тут: Макс Барських презентував яскравий кліп на пісню "Лей, не жалей"

Новий хіт вже тут: Макс Барських презентував яскравий кліп на пісню "Лей, не жалей"
Джерело:  online.ua

Український співак Макс Барських нарешті презентував публіці новий довгоочікуваний кліп на пісню «Лей, не жалей». У своїх соцмережах артист закликав усіх зустрічати п'ятницю під його трек, повідомляє ONLINE.UA.

«Зустрічаємо п'ятницю разом! Трек вже доступний на всіх цифрових. Яка фраза з пісні - твоя? Пиши в коментах... П'ятниця - як свідомий вибір! Віра в унікальність кожного дня - як релігія! Я співаю тільки те, у що вірю. Ніколи не шкодуй, дивись вперед і створюй своє завтра", - звернувся до фанатів Макс.

Режисером нового кліпу став відомий кліпмейкер Алан Бадоєв. Варто зазначити, що трек Барських набирає популярності, і стає вірусним на всіх музичних майданчиках.

"Красунчик, талант, наш неземний! Макс Барських я тебе дуже люблю! Пісня дуже сподобалася, а кліп взагалі бомба!; Молодець, Макс, так тримати! Підкорювач сердець; Макс в образі Ісуса? Збіг? Не думаю; О, Боже! Новий хіт вже тут!; Краще точно не буває!; Макс, спасибі за пісні!; Супер! Танцюю і танцюю; В п'ятницю увірвався черговий хіт; Всі пісні зі змістом.Творчих успіхів", - пишуть фанати Макса в коментарях до відео.

Як повідомляв ONLINE.UA, пісня  Макса Барських під назвою "Тумани" була визнана найпопулярнішою в 2016 році. За хіт співака проголосувала найбільша кількість слухачів радіо NRJ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?