Новий iPhone: чутки, ціни, дати випуску
Категорія
Технології
Дата публікації

Новий iPhone: чутки, ціни, дати випуску

Новий iPhone: чутки, ціни, дати випуску
Джерело:  CNET

Компанія планує в продовж цього року представити три нових моделі iPhone, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інформаційний сайт CNET. Супер-сайз iPhone, iPhone X Plus і бюджетний iPhone з LCD-дисплеєм.

На додаток до вдосконаленого дизайну та додавання деяких нових функцій Apple, скоріше за все, використає нові матеріали та колоьри для корпусів.
Ми очікуємо на додаток підвищення швидкості обробки даних, більш високу якість екрану та подовження життя батареї.

Iphone можуть бути повільнішими ніж телефони Android
Компанія Qualcomm (компанія з розробки безпровідних засобів звязку) стверджує, що не очікує замовлення модемів для будь-яких майбутніх iPhone.
Фінансовій керівник Qualcumm Джордж Девіс заявив: "Ми вважаємо, що Apple має намір використовувати модеми наших конкурентів у наступному випуску iPhone".
І під "конкурентами" він має на увазі "Intel". Так чому це має означати, що iPhone стануть значно повільнішими цього року? Згідно з тестами чіпи Qualcomm, як правило, швидші ніж чіпи Intel при завантаженні даних.

Бюджетний LCD iPhone не зявиться на ринку до жовтня
На початку листопада 2017 року зявилося повідомлення про те, що Apple представить новий 6.1-дюймовий бюджетний iPhone з LCD-дисплеэм.
Але за словами аналітика Morgan Stanley Кеті Хуберті, ми можемо не побачити нову модель до жовтня через можливі проблеми з підсвіткою екранів: "На данний момент ми не бачимо затримки з виходами флагманських 5.8-дюймових та 6.5-дюймових OLED-iPhone від Apple. Але підозрілі проблеми зі світодіодною підсвіткою викликали одномісячну затримку в масовому виробництві ЖК-дисплеїв з діагоналлю 6.1 дюйми"- цитує видання Baron.
Тож, тим з нас, хто хоче заощадити кілька доларів купці iPhone, можливо, доведеться чекати трохи довше, перш ніж ми матимемо можливість зробити замовлення.

Швидше за все нові iPhone вийдуть у вересні
Компанія Apple офіційно не оголосила, коли ми побачимо наступний телефон. Але за спостереженнями, Apple сформував стійку традицію випускати нові моделі саме у вересні.
Після запуску перших кількох моделей iPhone в червні, компанія Apple у 2012 році перенесла дату виходу iPhone 5 на початок вересня, і, окрім позачергового iPhone SE, з того моменту визначилася з часом випуску на роки у перед. І у нас немає підстав очікувати, що це зміниться у 2018 році.

Бюджетний і дорогий iPhone
Компанія Kuo прогнозує, що Apple може запустити версію телефону з однією SIM-карткою, що буде коштувати від $550 до $650. Плюс до цього модель з двома SIM, вартістю від $650 до $750. І, щоб зробити 6.1-дюймові моделі доступнішими Apple опустить деякі компоненти, включаючи FaceID, OLED-дисплей, 3D Touch і другу задню камеру.
Також інвестиційні аналітики UBS прогнозують, що флагманський смартфон iPhone 2018 року коштуватиме $1100. Це на $100 доржче ніж IPhone X, але це має сенс враховуючи, що ця модель має більший екран.

Як повідомляв ONLINE.UA, компанія Google опублікувала рекламний ролик  Chromebook, в якому показала переваги свого нового продукту на тлі недоліків своїх основних конкурентів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?