Новий куратор України від Путіна готує цинічний план - експерт
Категорія
Політика
Дата публікації

Новий куратор України від Путіна готує цинічний план - експерт

Новий куратор України від Путіна готує цинічний план - експерт
Джерело:  24 канал

Міжнародна спільнота уважно спостерігає за тим, що наразі відбувається в Росії. Як відомо, в нещодавно в Кремлі відбулася заміна Владислава Суркова на Дмитра Козака як відповідального за український напрямок. Політичний експерт та колишній пресаташе посольства Грузії Бачо Корчилава прогнозує, що новий очільник, ймовірно, спробує повторити план примирення Придністров'я і Молдови в Україні, який йому так і не вдалося здійснити.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

Варто звернути увагу на те, що попереднього відповідального за українське питання в Кремлі Владислава Суркова називали куратором сценаріїв розколу України. Новий очільник цієї посади Дмитро Козак, за попередніми даними, також має відношення до конфліктних зон. Що цікаво, сам Козак з Кіровоградщини, і третину свого життя прожив в Україні.

"Козак також має пряме відношення до конфліктних зон, тому що після появи Путіна при владі, він був таким собі міністром без портфеля. А потім неочікувано після успішної операції в Чечні (коли там з'явився Кадиров молодший), Козака перекинули на південний федеральний округ. Російські журналісти часто говорили, що це було пов'язано з освоєнням грошей на реконструркцію Чечні, там величезні гроші виділялися", – поділився своєю думкою політичний експерт.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в уряді Росії куратором анексованого Криму стане нинішній віцепрем’єр Марат Хуснуллін. З такою заявою виступив ватажок окупаційної влади Криму Сергій Аксьонов.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?