Новий пам'ятник бойовиків ЛНР жорстко висміяли в соцмережах
Категорія
Україна
Дата публікації

Новий пам'ятник бойовиків ЛНР жорстко висміяли в соцмережах

Новий пам'ятник бойовиків ЛНР жорстко висміяли в соцмережах
Джерело:  online.ua

Користувачі мережі жорстко висміяли пам'ятник бойовиків так званої ЛНР захисникам "республіки" під назвою "Вони відстояли Батьківщину".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку військового журналіста, координатора групи "Інформаційний спротив" і нардепа України Дмитра Тимчука в Facebook.
"Три терориста і заручниця": монументальний ідіотизм бойовичка "по Фрейду", - пише він.
"Скульптурну композицію, на якій російський казак, російський військовий і місцевий ополченець ЛНР ховаються за спиною змученої жінки, в народі охрестили «Три терориста і заручниця». Ця стела якнайкраще характеризує все, що відбулося і відбувається на Луганщині. Російські казаки, що покривають вбивства і згвалтування православними хоругвами, російські війська і місцевий алкаші, які отримали зброю з рук росіян, прикриваються взятими в заручники жителями захоплених міст. Пам'ятайте сакрально-путінське: «і нехай хтось із українських військових спробує стріляти в своїх людей, російські військові будуть стояти позаду людей, не спереду, а ззаду» (с). Ось воно. У камені та бронзі, так би мовити. Увічнення російського фашизму. Путінізм. Рашизм. Злочин проти України", - написала Олена Степова для "Інформаційного спротиву".
Також пам'ятник бойовиків висміяли інші користувачі мережі.
"Путінці. Путін їм сказав, щоб прикривалися жінками і дітьми. Дослівно: "Наші війська стануть позаду жінок і дітей. Нехай вони спробують в них стріляти", - пише Андрій Винниченко.



"Так хочеться стати Медузою Горгоною! Щоб при моєму погляді вся ця рашістська мерзота кам'яніла! А потім в прах розсипалася", - коментує

Ірина Груминська

.



"Свого часу більшовики в такому ж стилі висвітлювали події громадянської війни... Головне знайти собі правильних вчителів", - написав Jevgenij Tereshonok.



Нагадаємо, на території так званої ЛНР проросійські бойовики хотіли встановити пам'ятник командиру одного з угрупувань ЛНР Олексію Мозговому, якого вбили, обстрілявши його машину.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?