Новий поліцейський начальник на Харківщині розбурхав соцмережі
Категорія
Події
Дата публікації

Новий поліцейський начальник на Харківщині розбурхав соцмережі

Новий поліцейський начальник на Харківщині розбурхав соцмережі

Користувачі мережі обурені призначенням підполковника Едуарда Коваленка керівником Дергачівського відділу поліції Харківської області.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції в Харківській області.
Повідомляється, що 5 січня заступник начальника ГУ Нацполіції в Харківській області Валерій Пахомов представив особовому складу керівника Дергачівського відділу поліції - підполковника поліції Едуарда Коваленка. Відзначається, що Коваленко в ОВС з 1996 року. Останні 8 років він очолював роботу Богодухівського відділу поліції.
Читайте також: В мережі набирає обертів скандал з колишнім чоловіком Авакова: з'явилося відео
Користувачам мережі Коваленко запам'ятався затриманням журналістів на Богодухівській нафтобазі в жовтні 2015 року. Крім того, пишуть, що Коваленко не пройшов переатестацію.






Протиріччя між коментарем Коваленка і відеозйомкою затриманих журналістів.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше журналісти дізналися, що Сергія Сердюка, якого називають кумом генерала СБУ Василя Пісного, можуть призначити на керівну посаду в Генпрокуратурі України, де він нібито буде здійснювати нагляд за роботою митниці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?