Новий прем'єр Гройсман назвав головні загрози для України
Категорія
Україна
Дата публікації

Новий прем'єр Гройсман назвав головні загрози для України

Новий прем'єр Гройсман назвав головні загрози для України

Новий прем'єр-міністр України Володимир Гройсман

 вважає головними загрозами для України корупцію, популізм і неефективність державного управління.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  УНІАН.


На засіданні парламенту він сказав: "Я не рвуся в прем'єр-міністри, я здатний сьогодні прийняти разом з вами відповідальність за хід справ в Україні".

Гройсман підкреслив, що в Україні існують три загрози.

"Я розумію загрози, які стоять перед нами. Зокрема, хотів би підкреслити три загрози: це корупція, це неефективність державного управління і це, шановні колеги, популізм ", - сказав він.

За його словами, це є «не меншою загрозою для України, ніж ворог на сході нашої країни».

"Ми можемо скільки завгодно говорити з цієї трибуни, що любимо Україну, але якщо ми не будемо це підтверджувати власними зусиллями і результатами, то нам ніхто не буде довіряти", - підкреслив Гройсман.

Він закликав усіх присутніх в сесійній залі забути про "свій рейтинг", а думати про те, як живе кожен "пересічний українець".

"Є різниця між тим, що говорити про роботу, і її робити", - підкреслив Гройсман.

"Я хочу присягнути в тому, що цей уряд, сформований в цьому залі, буде нетерпимий до корупції, буде відповідально ставитися до тих завдань, які стоять перед Українською державою, буде все робити, щоб забезпечити стабілізацію нашої держави", - запевнив прем'єр.

Нагадаємо, Верховна Рада підтримала рішення про відставку Арсенія Яценюка з посади прем'єр-міністра України і призначила главою уряду Володимира Гройсмана.

Також повідомлялося, що став відомий один з епізодів нічних переговорів на Банковій вулиці, в якому брав участь чинний прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк і спікер Верховної Ради України Володимир Гройсман.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?