Новий президент Молдови знову скандально висловився про Крим
Категорія
Світ
Дата публікації

Новий президент Молдови знову скандально висловився про Крим

Новий президент Молдови знову скандально висловився про Крим
Джерело:  Ехо Москви

Переможець президентських виборів в Молдові, після оприлюднення результатів яких в Кишиневі почалися акції протесту, Ігор Додон  заявив про фактичну приналежність окупованого Криму до Росії.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю політика "Ехо Москви".


Відзначимо, що в ході інтерв'ю журналістка поставила  запитання, яке Додону вже задавали в ході передвиборної компанії, про те, є півострів Крим російським або українським.


"Я відповідав на це питання. Я від своїх слів не відмовляюся. Де-факто Крим російський. Юридично - невизнаний", - заявив новий президент Молдови.


Після цього було озвучене ще одне питання про те, чи внесе його президентство якусь ясність в питання визначення приналежності Криму. "У нас є придністровська проблема, тому приймати якісь рішення з цього питання зараз не варто", - підкреслив у відповідь Ігор Додон.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Ігор Додон також розповідав про об'єднання "всіх сил" за дружбу з Росією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?