Новий рік 2020: чий рік за східним календарем і як його правильно зустріти
Категорія
Культура
Дата публікації

Новий рік 2020: чий рік за східним календарем і як його правильно зустріти

Новий рік 2020: чий рік за східним календарем і як його правильно зустріти
Джерело:  online.ua

Одне з найчарівніших свят - Новий рік 2020 - вже на порозі, а тому українці вже активно починають до нього підготовку. ONLINE.UA розповідає, чий рік 2020 буде за східним календарем, під заступництвом якої тварини ми проживемо наступний рік, в чому зустрічати Новий рік 2020 і що він нам принесе. Дізнайтеся, як правильно зустріти Новий рік 2020 року, вибрати наряд, меню і компанію, щоб притягнути удачу, багатство і щастя на весь майбутній рік.

Новий рік 2020: чий рік за східним календарем

Наступаючий 2020 рік пройде під заступництвом Білого Металевого Щура. Він буде особливим не тільки через характер господаря року, а й тому, що буде високосним. Покровитель 2020 року на Сході вважається символом багатства і мудрості. Цей хитрий і цікавий звірок, завдяки своїй спритністі, домігся права першим з усіх тварин панувати над світом протягом цілого року в Східному календарі. Люди, народжені в рік Щура, успадковують багато його якостей - вони розумні і кмітливі, спритні і уважні, економні і ощадливі, у них добре розвинена інтуїція та красномовство.

Багатьох лякає рік Білого Сталевого Щура ще і тим, що він високосний. Від нього чекають бід, катастроф і втрати рівноваги в житті. Але це не так. За прогнозом астрологів, 2020 рік відмінно підходить для укладання шлюбу і народження дітей. Білий же колір символу року характеризує чистоту, щирість і благі наміри. Тому Щур буде допомагати тим, хто планує домагатися поставлених цілей чесними шляхами, хто береже навколишній світ і з повагою ставиться до людей. Однак тих, хто буде намагатися обманним шляхом розбагатіти, осягнуть невдачі і розчарування.

За твердженням астрологів, 2020 рік принесе фінансове благополуччя всім, хто живе в злагоді з Щуром. Економний покровитель року підкаже, як примножити добробут чесним шляхом. І якщо покупка квартири, будинку або машини раніше були вашими нездійсненими мріями, в 2020 році вони можуть легко реалізуватися! Правда, протягом усього року доведеться вирішувати важливі і серйозні питання, які раніше відкладалися в довгу шухляду.

Як правильно зустріти Новий рік 2020

Як Новий рік зустрінеш, так його і проведеш! Ця приказка наповнена глибоким змістом, адже потрібно ретельно підготуватися до свята, щоб не образити покровителя року Білого Щура. У список справ не забудьбе включити прикрасу будинку, підготовку подарунків, новорічне меню, ну і звичайно ж наряд.

У чому зустріти Новий рік 2020 року, щоб сподобатися Щуру? Головний колір 2020 року - білий, а символ - метал. Звідси можна відштовхуватися, вибираючи собі вбрання для новорічної вечірки. Що стосується фасону костюма або плаття, то тут важливо не забувати, що щур скромний і акуратний. Тому в наряді не повинно бути ні натяку на недбалість - класична сукня в спокійних тонах (сірий, білий, чорний) з цікавими блискучими прикрасами порадують Щура, який обов'язково візьме під своє заступництво таку стильну красуню.

Відповідально потрібно підійти і до прикраси інтер'єру будинку та ялинки. У 2020 році краще відмовитися від буйства фарб і віддати перевагу приглушеним відтінкам та іграшкам з екоматеріалов. Такий вибір буде не тільки стильним і сучасним, але і дозволить Щуру оцінить вашу повагу до природи.

Меню на Новий рік 2020 складайте по-багатому - Щур не терпить голоду і дуже любить поїсти! Стіл потрібно накрити щедро, але без екзотики. Нагодуйте покровителя року в новорічну ніч м'ясом, рибою, випічкою, фруктами і овочами - і Щур буде вдячний вам всі наступні дванадцять місяців. Не забудьте пригостити господаря 2020 року сиром і горіхами, які звірок дуже любить.

А головне, зустрічайте Новий рік зі світлими думками та добрим серцем, і тоді щастя і благополуччя точно не обійдуть вас стороною. З наступаючим Новим роком!

Раніше ONLINE.UA повідомляв, як будуть відпочивати українці на Новий рік 2020 і Різдво.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?