Новий рік і Різдво 2020: у Києві ввели кілька суворих заборон на свята
Категорія
Україна
Дата публікації

Новий рік і Різдво 2020: у Києві ввели кілька суворих заборон на свята

Новий рік і Різдво 2020: у Києві ввели кілька суворих заборон на свята
Джерело:  online.ua

Київська міська адміністрація заборонила використовувати феєрверки, салюти та інші піротехнічні засоби в період святкування Нового року 2020 в Києві. Крім заборони на феєрверки буде також строго заборонено продаж міцних алкогольних напоїв в громадських місцях. Про це повідомляє ONLINE.UА з посиланням на прес-службу КМДА.

Киянам і гостям столиці нагадали, що через ситуацію на Донбасі в даний час немає можливості святкувати Новий рік 2020 "по повній". Що стосується заборони на алкоголь, то в КМДА наголосили, що Новий рік і Різдво - це, в першу чергу, розваги для дітей, сувеніри, різні активності, а "не привід для розпивання міцного алкоголю на вулицях".

Також в КМДА повідомили про обмеження руху транспорту в Києві на період новорічних свят. З 14 грудня 2019 до 12 січня 2020 року розваги будуть проходити на Софійській площі, Володимирському проїзді (від Михайлівської площі до перетину з вулицею Тарасової), проїжджої частини Володимирського проїзду навпроти будинку № 5 та на Контрактовій площі. У зв'язку з цим, з 25 листопада рух обмежать уздовж Володимирського проїзду правої смуги в напрямку руху до Михайлівської площі і вздовж Володимирського проїзду від вулиці Малої Житомирської до Михайлівської площі. Обмеження діятимуть до 26 січня 2020 року.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, як будуть відпочивати українці на Новий рік і Різдво 2020.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?