Новий секс-скандал навколо "Слуги народу" - ГПУ повідомила шокуючу новину
Категорія
Політика
Дата публікації

Новий секс-скандал навколо "Слуги народу" - ГПУ повідомила шокуючу новину

Новий секс-скандал навколо "Слуги народу" - ГПУ повідомила шокуючу новину
Джерело:  online.ua

Народний обранець "Слуги народу" Руслан Іванісов має погашену судимість за обвинуваченням у зґвалтуванні. Цю шокуючу інформацію підтвердив генеральний прокурор Руслан Рябошапка на брифінгу 20 листопада, передає ONLINE.UA.

Журналісти поцікавилися у чиновника, чи була перевірка, чи відсидів Іванісов за зґвалтування.

"Перевірка була здійснена. Не Генеральною прокуратурою, а відповідними органами, ті факти, про які ви говорили вони підтвердилися. Його судимість погашена, тому вважається, що людина не судима на даний момент", - відповів Рябошапка.

Як відомо, нещодавно екснардеп колишній "радикал" Ігор Мосійчук у своєму Telegram-каналі оприлюднив інформацію, що народний депутат від "Слуги народу" Роман Іванісов у середині 90-х років був засуджений за зґвалтування неповнолітньої.

Після цього Іванісов у своєму Facebook назвав цю інформацію "чорнухою" і "заказухою" і оприлюднив довідку про відсутність судимості.

Варто зазначити, що очільник Верховної Ради Дмитро Разумков під час свого візиту в Дніпро, відповідаючи на запитання журналістів зазначив, що цьому інциденту буде дана відповідна оцінка.

41-річний Руслан Іванісов пройшов до Верховної Ради по виборчому округу №153 на Рівненщині.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Давид Арахамія заявив, якщо з’ясується, що нардеп від "Слуги народу" Роман Іванісов дійсно був засуджений за зґвалтування неповнолітньої, то це питання буде винесено на розгляд фракції. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?