Новий тренер Динамо вперше звернувся до вболівальників - з'явилося відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Новий тренер Динамо вперше звернувся до вболівальників - з'явилося відео

Новий тренер Динамо вперше звернувся до вболівальників - з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Головний тренер київського ФК "Динамо" Олексій Михайличенко вперше звернувся до вболівальників на отриманій знову посаді. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний YouTube-канал команди.

Тренер закликав усіх фанів команди прийти на стадіон задля підтримки футболістів. Відомо, що гра запланована на 24 серпня на НСК "Олімпійський" у столиці.

За словами Михайличенка, для клубу настали важкі часи, проте єдність допоможе здолати будь-які проблеми.

"Наступний наш матч – з Олімпіком. І нам дуже важливі ваші увага і підтримка. Приходьте на стадіон", - підкреслив він.

Нагадаємо, Олексій Михайличенка несподівано обійняв тренерську посаду після звільнення Олександра Хацкевича. Під керівництвом останнього "Динамо" не прорвалося до Ліги чемпіонів. Це сталося вже третій рік поспіль.

Як повідомляв ONLINE.UA, киян попередили про зміни у графіку роботи метро у суботу, 24 серпня. Перш за все обмеження пов'язані зі святковими заходами через День Незалежності у центрі міста та матчем "Динамо" (Київ) - "Олімпік" (Донецьк). Перший футбольний двобій з новим тренером київський клуб почне о 19:30.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?