Новий тренер у Тоттенхемі: "шпори" тренуватиме Жозе Моуріньо
Категорія
Спорт
Дата публікації

Новий тренер у Тоттенхемі: "шпори" тренуватиме Жозе Моуріньо

Новий тренер у Тоттенхемі: "шпори" тренуватиме Жозе Моуріньо
Джерело:  Football.ua

Легендарний португалець Жозе Моуріньо обійняв посаду тренера ФК "Тоттенхем Хотспур". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Sport.ua.

Новий контракт розрахований на терміни до 2023 року. За словами тренера, він дуже зрадів можливості приєднатися до команди.

"Якість складу та академії вражає. Мене зацікавила можливість працювати з цими гравцями", - додав він.

Згідно з заявою президента "Тоттенхему" Даніеля Леві, Моуріньо - один з найуспішніших тренерів у сучасному футболі.

"Він має багатий досвід, він може надихати команду та знається на тактиці. Жозе вигравав трофеї у кожному клубі, який тренував. Ми вважаємо, що це принесе енергію й віру в успіх у роздягальню", - пояснив він.

Моуріньо відзначився 25 різноманітними трофеями. Зокрема, двома перемогами у Лізі чемпіонів, чемпіонатах Португалії, Англії, Італії, Іспанії.

Вже 4 грудня "Тоттенхем" вийде на поле проти "Манчестера Юнайтед" - колишнього клубу португальського тренера.

Як повідомляв ONLINE.UA, збірна України з футболу дізналася свого першого суперника у групі на Євро-2020. Боротися у європейському турнірі українці будуть перш за все проти нідерландців. Вони будуть у різних кошиках на жеребкуванні та потраплять в одну групу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?