Новий величезний парк розваг відкрили в Бангкоку
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Новий величезний парк розваг відкрили в Бангкоку

Новий величезний парк розваг відкрили в Бангкоку
Джерело:  Bangkok Post

Відкриття величезного парку розваг Paradise Park приурочено до святкувань Китайського Нового року, повідомляє ONLINE.UA, посилаючись на Bangkok Post.
В Бангкоку відкрився величезний парк розваг Paradise Park. Початок його роботи було приурочено до святкувань Китайського Нового року. Спеціально заради цієї події в парку тимчасово встановлять 6 статуй божеств, привезених з Піднебесної.
Вхід в Paradise Park буде вільним до 8 лютого, а парк буде працювати з 11:30 до 19:30. Гості зможуть вшанувати 4 статуї Бодхісаттви, привезені з монастирів чотирьох священних в буддизмі гір Китаю.
Крім того, шестиденний фестиваль продемонструє відвідувачам багато видів ремесел і культури КНР. Тут можна буде побувати на щоденних чайних церемоніях, побачити акробатичне шоу, вистави театру тіней, вогненні шоу і багато іншого.
На фестивалі можна спробувати різні делікатеси і традиційні страви китайської та тайської кухні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?