Новий Виборчий кодекс: у Зеленського виникли сумніви
Категорія
Україна
Дата публікації

Новий Виборчий кодекс: у Зеленського виникли сумніви

Новий Виборчий кодекс: у Зеленського виникли сумніви
Джерело:  online.ua

Представник глави держави у Верховній Раді Руслан Стефанчук стверджує, що Верховна Рада ухвалила Виборчий кодекс із порушенням регламенту, тому в Офісі глави держави його ретельно вивчать перш ніж президент вирішить,чи буде його підписувати.

Про це він заявив в ефірі одного з українських телеканалів, передає ONLINE.UA.

"Чи буде він підписаний? Безперечно, ми проаналізуємо, бо бачимо порушення регламенту при прийнятті цих речей",- сказав Стефанчук.

Окрім того, він наголосив, що Виборчий кодекс був ухвалений після 17 переголосування.

 "Народили Виборчий кодекс, якого практично ніхто не бачив і не читав. Коли у мене питають, яке я маю відношення до Виборчого кодексу, я не можу сказати. Знаю виборчий кодекс, знаю 2,4 тисячі правок, а за що голосували депутати - я не знаю. Якась така система прийняття рішень дуже цікава", - наголосив представник глави держави.

Як повідомляв ONLINE.UA, 13 липня український парламент ухвалив у другому читанні проект Виборчого кодексу, який передбачає відкриті списки.Проект закону №3112-1 підтримали 230 нардепів, з необхідних 226.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?