Нового "ревізора" Миколу Тищенка жорстоко побили на зйомках
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Нового "ревізора" Миколу Тищенка жорстоко побили на зйомках

Нового "ревізора" Миколу Тищенка жорстоко побили на зйомках
Джерело:  TV.UA

Новий ведучий телепроекту "Ревізор" на Новому каналі ресторатор Микола Тищенко зазнав травм під час зйомок програми у Кам'янці-Подільському.

Про це йдеться на  TV.UA з посиланням на прес-службу Нового каналу, повідомляє ONLINE.UA.

Команда приїхала в один з готельно-ресторанних комплексів на перевірку, але на вході зіткнулася з агресивним власником закладу.

Чоловік, який одразу заявив, що він колишній боксер і афганець, не пустив знімальну групу всередину, проте сам Тищенко все ж таки встиг пробратися до закладу.

"Все сталося швидше, ніж ми встигли що-небудь сказати. Жодні наші слова про те, що ми журналісти, і діємо на законних підставах, не допомагали. Поки ми розбиралися, Микола попрямував на кухню ресторану. Він навіть не відразу зрозумів, що операторів з ним немає. По дорозі власник кілька разів спробував ударити Миколу по голові. Але ведучий теж спортсмен, тож зумів ухилитися", - говорить креативний продюсер проекту Маша Павлічук.

Читайте також: У Харкові ледве закрили в морозилці ведучу "Ревізора": опубліковано фото і відео

"На мене накинулися дві жінки, намагалися роздряпати шию і обличчя, почали рвати одяг, і у них це вийшло. Порвали светр в декількох місцях. Жінок я не б'ю, сенсу проводити ревізію без операторів я не бачив, тому попрямував до команди на вулицю. Все ще у супроводі власника закладу. Він знову спробував мене ударити, і цього разу спроба увінчалася успіхом", - згадує Тищенко.

Потім команда "Ревізору" викликала поліцію та все ж провела перевірку даного комплексу. Проте телеведучому різко стало зле: почало нудити і закрутилася голова. Поліція викликала швидку, Тищенку зробили декілька уколів. У телеведучого діагностували гематому та є підозри на струс мозку.

Лікарі наполягали на госпіталізації, але Тищенко відмовився.

Як повідомляв ONLINE.UA, також стало відомо, що Микола Тищенко, який нещодавно таємно одружився з 23-річною моделлю, вдруге став батьком.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?