Новому захиснику Януковича дали час на ознайомлення зі справою до 4 грудня
Категорія
Україна
Дата публікації

Новому захиснику Януковича дали час на ознайомлення зі справою до 4 грудня

Новому захиснику Януковича дали час на ознайомлення зі справою до 4 грудня
Джерело:  online.ua

Оболонський районний суд Києва дав новому захиснику екс-президента Віктора Януковича Ігорю Ляшенко час на ознайомлення зі справою про держзраду до 4 грудня. Про це стало відомо в ході сьогоднішнього засідання, передає ONLINE.UA з посиланням на "112 Україна".

Прокурор Головної військової прокуратури Руслан Кравченко розповів журналістам, що вважає строк, встановлений судом для адвоката достатнім для ознайомлення з матеріалами справи і підготовки лінії захисту.

Адвокат заявив, що не бачив обвинувальних актів та матеріалів кримінального провадження. Також він розповів, що має намір поговорити зі своїм підзахисним.

Читайте також: Генпрокуратура викликає Януковича, Захарченка та Коряка на допит 17 жовтня

"Тому що захист без спілкування з клієнтом фактично є дефектним, і я вважаю, що це буде неналежна правова допомога, якщо без спілкування з моїм підзахисним хоча б за рахунок інших засобів спілкування. Мені надали час до 4 грудня, чи вистачить цього часу, я наразі не можу сказати. Залежить від матеріалів, складності, і не можу сказати про тривалість правової оцінки тих документів, який вони мають сенс", - наголосив Ігор Ляшенко.

Крім того, Ляшенко заявив, що хоче виграти справу про держзраду екс-президента втікача.

Як повідомляв ONLINE.UA, вчора, 25 жовтня, Оболонський райсуд Києва відсторонив Максима Гераська, нового державного адвоката екс-президента-втікача Віктора Януковича, від справи про держзраду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?