Новорічний рок-хіт: українська група здивувала новою піснею
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Новорічний рок-хіт: українська група здивувала новою піснею

Новорічний рок-хіт: українська група здивувала новою піснею
Джерело:  online.ua

Представник України на "Євробаченні-2017", українська група О.Torvald представила шанувальникам свій новий хіт під назвою "Ракамакафо". Запальну пісню музиканти презентували в прямому ефірі фіналу музичного проекту "Х-Фактор".

Відео прем'єри новорічного рок-хіта О.Torvald було опубліковано на офіційному YouTube-каналі проекту, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Популярна українська група випустила новий видовищний кліп: опубліковано відео

Фронтмен гурту Женя Галич прокоментував випуск нової пісні, яка стала кавером на українську новорічну пісню "Щедрик". Він назвав композицію піснею-ностальгією, так як з перших нот даної мелодії в душі виникає відчуття Нового року і Різдва, яке супроводжується запахом ялинки і бенгальських вогників.

Галич також розповів, чому новий рок-хіт називается "Ракамакафо". Як виявилося, це слово взято з пісні "Freestyler" популярної колись групи BomfunkMCs, під яку танцював раніше кожен поважаючий себе панк-рокер.

"Прикольно згадати часи, коли ти святкував Новий рік зі старими друзями. Коли завжди скидалися грошима, орендували будинок або квартиру, ходили разом за шампанським. Час класних тусовок зі своїми - думаю, про це наш запис", - додав Галич.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що український видеограф Олександр Слободянюк зняв веселу пародію на культовий новорічний фільм. Ролик називається "Сам у хаті".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?