Новорічний теракт в Стамбулі: з'явилися несподівані подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

Новорічний теракт в Стамбулі: з'явилися несподівані подробиці

Новорічний теракт в Стамбулі: з'явилися несподівані подробиці
Джерело:  CNN Turk

Власник клубу Reina  в центрі Стамбула, в якому в новорічну ніч стався кривавий теракт, розповів, що розвідка США попереджала про можливі напади.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на CNN Turk.
Власник клубу Мехмет Коцарслан заявив, що заходи безпеки як мінімум в останні 10 днів були посилені, після того як в звітах американської розвідки було висловлено припущення про можливі атаки.
Читайте також: У Стамбулі стався вибух в нічному клубі: з'явилися фото
Нагадаємо, в ніч на 1 січня в центрі Стамбула кілька людей, озброєних автоматами Калашникова в костюмах Санта-Клаусів, влаштували атаку в нічному клубі Reina. На момент нападу в клубі перебувало до 600 чоловік, які святкували Новий рік. Деякі з них стрибали в Босфор, щоб уникнути вогню.
Як повідомляв ONLINE.UA,  міністр внутрішніх справ Туреччини повідомив про те, що в ході теракту було вбито 39 осіб і ще 69 отримали поранення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?