"Новоросія" здулася: соцмережі підірвало рішення ЛНР щодо ДНР
Категорія
Події
Дата публікації

"Новоросія" здулася: соцмережі підірвало рішення ЛНР щодо ДНР

"Новоросія" здулася: соцмережі підірвало рішення ЛНР щодо ДНР
Джерело:  online.ua

У мережі висміяли заборону бойовиків ЛНР перевозити в так звану ДНР товари і транспортні засоби комерційного призначення, минаючи пункти митного контролю.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт сепаратистів.
У постанові так званої "ради міністрів ЛНР" говориться, що без митного контролю можна провозити предмети, продукти харчування, алкогольні напої та тютюнові вироби, призначені для особистого користування громадян.
Фізичним особам можна безперешкодно, але не частіше, ніж раз на добу, ввозити і вивозити до трьох кілограмів м'яса, не більше трьох літрів молока і п'яти літрів олії, до 50 кілограмів овочів і таку ж кількість фруктів. Алкоголь і сигарети можуть мати при собі особи, які досягли 21 року.
Читайте також: Ватажки ДНР-ЛНР стали "істориками" і відмовилися об'єднуватися: з'явилося відео
Користувачі мережі висміяли заяву бойовиків ЛНР.






Як повідомляв ONLINE.UA, ватажок ДНР Олександр Захарченко запропонував укласти новий договір про возз'єднання територій України з Росією за типом підписаної в 1654 році Переяславської ради.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?